Kunskapsdatabas

Mac Mail 10.5+ För att ändra utgående mailserver port från standard 25 till 2025 med autensiering aktiverad. 1. Starta Mac Mail. 2. Klicka på "Mail" i menyn och välj Inställningar. 3. Klicka på "Konton" flicken. 3. Välj epostkontot att ä...
Elsewhere har uppgraderat supportverktyget helgen med start fredag 8 april. vi har några finjusteringar kvar men tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp. Hälsningar Elsewhere AB
Om du har en deltagare som ska flyttas från Reserv till Ordinarie deltagare och sedan ska faktureras eller betala med kort så är det löst med ett par steg. Först ska du se till att flytta deltagaren från "Reserver" till "Deltagare * Gå in på rät...
Most popular articles

Newest articles